”Vær den forandring, du ønsker at se i verden”
Gandhi

Min vision er at fremkalde mennesker og organisationer ved at sammenkoble den kommercielle og den energetiske sans.

Er du nysgerrig på din FREMTID, dit eget KALD og din organisations udvikling, er du havnet det rette sted.

Ved at sammensætte din interesse for din FREMTID med dit KALD, vil du blive FREMKALDT, hvilket betyder, at du bliver fremtidssikret gennem indsigt og en dyb følelse af mening.

 Meningen med FREMKALD NYT LEDERSKAB er 

at inspirere til bedre selvudvikling

at inspirere til bedre organisationer

at inspirere til en bedre fremtid i verden

Mit mål med FREMKALD NYT LEDERSKAB er

at vi lykkes med skabe en bæredygtig verden

at alle mennesker lærer det energetiske lederskab

Personligt er mit eget KALD

at inspirere til bedre bevidsthed og balance

at transformere, hvordan vi tænker ledelse - både humant, digitalt og bæredygtigt

at være med til at forme den moderne leder, så vi skaber bedre organisationer til glæde for kunder, medarbejdere og samfund

"Vi skal løse problemerne med en anden bevidsthed end den, der skabte dem"

Albert Einstein

Du får ny indsigt og energi, der er med til at give dig nye egenskaber og vaner. Din sjæl, krop og sind finder samklang, der får dit potentiale ud i lyset. Du oplever processen sjov og let samtidig med du får løst dine opgaver. Du lærer at lede med en ny afslappethed.

Foredrag

I oplever, at det er organisationens udfordringer, behov og ønsker, der er udgangspunktet

I oplever, at ledelse/bestyrelse/team bliver udfordret på den fede måde og finder nye veje

I oplever et trygt og fortroligt rum

Mentoring

Du oplever, at det er dine behov, der er udgangspunktet

Du oplever, at du udvikler dig/din virksomhed

Du oplever, at du har mere energi efter en session

Du oplever et trygt og fortroligt rum

Priser:

Foredrag

  • Fremkald Fremtiden - 60 min: 9.500 kr*
  • Fremkald Fremtiden – stor gruppe fra 20.000 kr.*
  • Fremkald Fremtiden - skræddersyet til dig 13.000 kr*
  • Fremkald Fremtiden workshop fra 24.000 kr.*

Mentoring

  • 1:1 sparring både personligt og professionelt – 60 min. 1666 kr*. 10 klip 15.000 kr.*
  • 1:1 sparring både personligt og professionelt – 90 min. 2500kr* 10 klip 22.500 kr.*

*alle priser er ex moms og transportomkostninger

Hvad siger dem, der er med ombord?

Jeg kom med en voldsom handlingskraft – og Gitte mødte mig overraskende med en proces fra en helt anden kant – fra en udpræget feminin tilgang. Man skal være klar til en proces. Gitte har en helt særlig langsommelighed og rolighed. En støttende og kærlig måde at se mig på, så jeg begyndte at mærke og favne mig selv på en ny måde.

Marianne Møller
Strategisk Sundhedspartner
Dansk Sundhedssikring.

Gittes foredrag om fremtidens lederskab er super relevant lige nu!
Balancen mellem spirituel og materiel ledelse, og Gittes evne til at vise hvor vi er netop nu, var en virkelig fed metafor for hvorfor det hele kan være lidt forvirrende nu.
Det var fedt lige at få sat tingene i et andet perspektiv og som Gitte siger “Vi kan ikke længere tåle at presse os selv amere” og samtidig gav Gitte håb for, at der heldigvis er noget andet vi kan gøre.⭐⭐⭐⭐⭐

LOUISE LIND

VISUAL THINKING FUTURIST, TRÆNER OG FACILITATOR

"Gitte Madelaires foredrag er vigtigt. Du er tryg i Gittes selskab, selvom hun taler om fremtiden”

JESPER HEGELUND BERTELSEN
FOREDRAGSHOLDER, FORFATTER OG FORANDRINGSAGENT

Leadership Transformer and Futuresenser

Gitte is your go to person for all the latest leadership theories. She is an experienced leader who studied the new leadership literature while she was frustrated about working in the old business paradigm. Since becoming a Future Leader (and getting her dream job) she has also studied how to predict trends of the future. Gitte is the kindest leader you would want to be around, not least when the going gets tough because she has a very soothing effect and a very subtle beautiful way to convey deep wisdom with a cool head and a warm heart.

KIRSTEN STENDEVAD

AUTHOR, SPEAKER

21st CENTURY LEADERSHIP MENTOR & FEMININE LEADERSHIP EXPERT

Hvorfor blev jeg selvstændig?

Min egen rejse med op- og nedture

Velkommen! Jeg er sprunget ud som selvstændig med virksomheden, Fremkald, som står på 3 ben:

Foredrag, Facilitering og Mentoring

Det er et stort skridt for mig selv at træde frem i lyset. Det føles også helt rigtigt, da jeg i mange år har haft en længsel, der kaldte på mig. Både noget jeg selv skulle ændre og udvikle, og noget, jeg oplever, at vi alle har brug for at blive bedre bevidste om i større eller mindre grad; at være i balance, at kende sig selv og kunne balancere ens egen væren mellem at handle og reflektere til fordel for sund ledelse og sunde organisationer.

Især de sidste 10-15 år har jeg bidt mærke i, hvor svært vores organisationer har det med at lykkes, så kunderne får deres leverance, alle ledere og medarbejdere er glade, og vi har sunde virksomheder. Jeg oplever, at vi kan gøre det bedre – meget bedre. Enkeltvist og sammen. Det er det, der er mit udgangspunkt for min virksomhed. Vi har som mennesker brug for at være bedre til at være mennesker, til at tage ansvar for at ”rydde op” i os selv, så vi kan være bedre til at rydde op i verden.

Mennesker i balance kan skabe en verden i balance!

Personligt startede min egen bevidsthedsrejse omkring 2011/12 med interessen for Enneagrammet, hvor jeg som 3’er fandt ud af, hvilken rollen egoet har. Siden da har jeg udforsket, hvordan jeg agerer i forhold til mit eget ego og særligt over-jeg’et, der sidder og pipper på skulderen for at fastholde mig i det vante og til tider uhensigtsmæssige. Jeg startede med at dyrke yoga, som jeg hurtigt blev meget bidt af, da jeg fandt ind i min krop på ny måde og ud af mit hoved. I forbindelse med et jobskifte i 2014 var jeg på et 360° lederforløb hos Flemming Christensen med baggrund i Enneagrammet og det, jeg tog med mig, var, at jeg skal blive bedre til at leve fra hjertet – altså hvad var mine egne behov, ønsker og drømme.

Jeg befandt mig i den ret klassiske situation, hvor jeg - efter vores 3 børn var blevet voksne - fandt ud af, at livet bare havde kørt lidt for meget på autopilot. Resultatet er, at jeg havde glemt mig selv. Det var også i den periode, jeg var på kursus i trendsetting med Future Navigator (bl.a. Anne Skare Nielsen), både fordi jeg synes udvikling og fremtid er spændende, men også for at finde ind til dét, jeg kan mærke, der kalder.

I 2016 udkommer Kirsten Stendevad med bogen “Fremtiden er Feminin”. Den titel rammer mig med budskabet om bedre balance mellem vores feminine- og maskuline værdier/energier. Balance bliver mit ord – det har nok altid været det. I 2018 bliver mit job nedlagt, og jeg får en pause, som jeg bruger til at tage en uddannelse i transcendental meditation og et 9-måneders forløb som feminin fremtidsleder hos Illuminary Leadership Academy v/ Kirsten Stendevad. I det forløb bliver jeg genfødt som kvinde, bliver bedre bevidst, får styrket mit selvværd og finder mit livsformål, som er ‘at inspirere til bedre bevidsthed og balance’.

Det hele forstærkes og bekræftes da jeg i sommeren 2020 bliver en del af netværket Fremtidssans v/Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard. Her finder jeg ligesindede mennesker, der er dygtige, oprigtigt inkluderende og interesserede i fremtiden på den fede måde. Det er en meget stærk oplevelse. Nærmest som at finde hjem. Min personlige udvikling med alle de succeser og bump, der har været på vejen af både fejl og skuffelser gør, at jeg har modet til at tro på det, jeg kan se og mærke som mit bidrag til en bedre verden i form af Fremkald.

Fremkald er det manglende verdensmål, hvor jeg kobler den vertikale udvikling af os som mennesker til min passion for forretningsudvikling og arbejdet med Customer Experience Management – at levere et produkt og en service til en kunde. For at få CEM til at lykkes med alt hvad det indebærer i en organisation, skal mennesker kunne arbejde sammen. Jo bedre vi kender os selv, jo bedre lykkes vi som individer og sammen.

Privat har jeg været god til at følge mit hjerte. Jeg er gift med mit livs kærlighed, Rene, og vi har 3 voksne drenge. Jeg sagde mit job op som 31-årig efter 9 år i musikdetailhandel heraf 2 i London, da vi var for travle, og jeg ønskede mere tid med vores børn. Herefter brugte jeg 5 år ”hjemme” – godt nok i Australien og Malaysia – med vores små drenge, lidt MBA og frivilligt arbejde. Min personlige udfordring har været at skulle lære at være bedre til at lytte, at være i og føle min krop og sætte grænser i forhold til mig selv og andre, herunder at slippe overbevisningen om, at jeg ikke er god nok. Min egen ubalance har kunnet mærkes i kroppen som spændinger, følelsesmæssige blokeringer og afstedkommet uhensigtsmæssige handlemåder og adfærd over for mig selv og andre og fysisk ubehag.

Verden har brug for, at vi alle bliver klogere på os selv.

Vi kan alle bidrage til en verden i bedre balance lige nu ved at blive en bedre person. For det handler ikke kun om store vindmøller og mindre plastik, det handler om dig selv og din organisation.

Har du modet til tage ansvaret for dig selv?

Det håber jeg, for det er megasjovt og du bliver ustoppelig, når du gør det!

Jeg er Gitte Madelaire

Gitte Madelaire er en intuitiv og visionær pionér indenfor ledelsesudvikling. Mennesker, kunder, udvikling og fremtiden har altid interesseret og motiveret. At vi lykkes hver især og sammen. At vi er bedre i morgen end i dag. Med baggrund i en lederkarriere i erhvervslivet hos bl.a. Fona, Codan, Volvo Trucks og Ensure, inspirerer hun til nyt lederskab gennem bogen, ”Energetisk ledelse”, keynotes, facilitering og mentoring for ledere i hendes virksomhed ”Fremkald nyt lederskab”. Gitte har en Bachelor (BSc) i erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School og et MBA-semester fra University of Victoria, samt traditionelle lederkurser og certificeringer i intuitivt og feminint fremtidslederskab, indre bæredygtighed og energetisk ledelse. Gitte har boet i London, Sydney og Kuala Lumpur, og er i dag bosiddende i Lyngby

PRESSE

Torsdag den 7. september 2023 på en skøn og meget varm efterårsdag holdt jeg bogreception for Energetisk Ledelse. Der var paneldebat ledet af Jørgen Andresen, tidligere chefredaktør på Børsen, med 4 case deltagere fra bogen; Per Graabæk Ventzel, Natja Aaberg Hornsbæk, Johanna Kiel Nielsen og Jesper Bram. Her er en stemningsvideo.

KIPTV Juni 2023 (KIP står for Kvinder i Provinsen og er en del af TV Øst)
Energetisk Ledelse handler om mange ting, men først og fremmest er det en inspirationsguide med masser af viden, værktøjer og øvelser, der får dine potentialer frem i lyset, så du kan skabe nyt med nydelse. Vi besøgte Gitte Madelaire og talt med hende om bogen og om hvordan lokale virksomheder og organisationer i Region Sjælland kan inspireres.

KIPTV September 2022 (KIP står for Kvinder i Provinsen og er en del af TV Øst)
Gitte Madelaire er en visionær kvinde, der fremkalder mennesker og organisationer ved at sammenkoble den kommercielle og den energetiske (menneskelige) sans. Det betyder, at man bliver fremtidssikret gennem indsigt og en dyb følelse af mening. Gitte vil gerne inspirere andre til bedre selvudvikling, bedre organisationer, og til en bedre fremtid i verden. Vi besøgte Gitte i hendes hjem og fik dette spændende interview med hende.

>