UENDELIGHEDSMODELLEN

Modellen, jeg arbejder ud fra, hedder Uendelighedsmodellen. Den er inspireret af mit professionelle liv og min personlige rejse. Den horisontale del repræsenterer organisationer og kunderejser. Det er både de overordnede elementer som strategi og de mere praktiske som kunderejsen, IT og produktet.

Den vertikale del repræsenterer mennesket og er inspireret af uendelighedstegnet og vores uendelige udvikling. Vi oplever og gengiver ofte denne udvikling i vertikale niveauer, og derfor er dette uendelighedstegn sat vertikalt. De to uendelighedstegn er sat sammen og skærer hinanden, hvor vi har et kontaktpunkt – en relation og en dialog båret af energi. Alt dette repræsenterer hjertet.

Symbolet for uendelighed blev introduceret af John Wallis i 1655 kilde: wikipedia

Den vertikale del af modellen omhandler dig og dit personlige liv fordelt på 3 områder:

Det energetiske menneske: Hvad er dine grundlæggende behov som et energetisk menneske?
Opbyggende adfærd: Hvad hjælper dig til at udvikle en opbyggende adfærd?
Unik balance: Hvad er prikken over i’et i at fastholde balancen?
Uendelighedstegnet symboliserer dit liv. Du bruger alle dele af modellen hver dag i større eller mindre grad – så hvordan kan du bruge de enkelte dele bedre? 

Den horisontale del af modellen omhandler din arbejdsplads, organisation, virksomhed og hele kundens rejse med alle de kontaktpunkter en kunde kommer i gennem fra strategisk planlægning til udvikling og eksekvering. Uendelighedstegner symboliserer kundens liv i din virksomhed.
Grundlæggende virksomhed: Hvilke basis områder må fungere?
Udviklende drift: Hvilke områder må der til for at udvikle driften?
Energetisk ledelse med fremtidssans: Hvad bør være på plads for at sikre fremtiden?

Kernen i modellen er – hjertet – relationen mellem dig, medarbejderne og kunderne. Det er den åbne samtale, du har med dig selv, din leder & kolleger og din familie & venner. Og det er den åbne samtale virksomheden og du som privat person har med planeten. Jeg kalder det balancepunktet – et punkt, du kan lære at tjekke ind i, så du kommer i bedre balance 

>