Book et foredrag

“ 

Gittes foredrag om fremtidens lederskab er super relevant lige nu!
Balancen mellem spirituel og materiel ledelse, og Gittes evne til at vise hvor vi er netop nu, var en virkelig fed metafor for hvorfor det hele kan være lidt forvirrende nu.
Det var fedt lige at få sat tingene i et andet perspektiv og som Gitte siger “Vi kan ikke længere tåle at presse os selv mere” og samtidig gav Gitte håb for, at der heldigvis er noget andet vi kan gøre.
LOUISE LIND
VISUAL THINKING FUTURIST, TRÆNER OG FACILITATOR

Boost ledelsesagendaen med energetisk fremtidssans

Få indsigt i fremtiden og de trends, der påvirker din ledelse og din organisation allerede nu. Her får I ideer til, hvordan I skifter retning i en hulens fart og får planer og handlinger til at pege ind i en bedre fremtid.

Skab en energetisk værdikæde, der er AI-magisk og uden stress

Du skal både lede hele værdikæden og det manglende verdensmål… Har du heller ingen ide om, hvor du skal starte, så jeres kunder oplever værdi og kundeleverancen er i top?

Styrk dit energetiske lederskab med intuition som superpower

Her tager Gitte alle trendkortene og uendelighedsmodellen ned fra hylden og sætter spot på, hvad der skal til for at klæde jeres ledelsesteam på til den personlige udviklingsrejse mod radikal udvikling og afslappethed i ledelse. Glæd dig!

Priser:

Foredrag

  • Fremkald Fremtiden - 60 min: 9.500 kr*
  • Fremkald Fremtiden – stor gruppe fra 20.000 kr.*
  • Fremkald Fremtiden - skræddersyet til dig 13.000 kr*
  • Fremkald Fremtiden workshop fra 24.000 kr.*

*alle priser er ex moms og transportomkostninger

>